Tømming av sandfang og sandfangerrenner

Sandfang og sandfangerrenner finner vi på koblet på oljeutskiller, i vaskehaller, verksteder, industribygg, gatekummer og mange flere steder. Vi håndterer både oljeholdige masser, lett forurensede masser og rene masser.

Sandfang

Vi tømmer alle typer sandfang, nedgravd eller i bakken. Det finnes sandfang i vaskehaller, verksteder, kum fra gater, industriområder, industribygg, boligfelt, borettslag osv. Sandfangtanker koblet på rørene mot oljeutskiller er ett oppsamling-kammer som må tømmes jevnlig.

Sandfangerrenne

Sandfangerrenner fins ofte i åpninger ved industribygg, i vaskehaller og verksteder. Disser er samlingspunkt for sand, slik at vann/olje flyter videre mot oljeutskiller og skilles ut før vannet går videre til kommunens avløpsnett.

Gatekummer

Man finner normalt gatekummer på parkeringsplasser og åpne områder som har oppsamling for vann og sand. Om disse blir for full, vil sanden overstige rørene og det kan bli oversvømmelse når vannmengdene øker. Husk å sjekk disse før vinteren, så slipper man at det fryser på og det blir oversvømmelser når det tiner.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud

Send oss ei melding