Isbane uten vann? Det kunne ikke ansatte i Arctic Waste tillate!

Når den yngre generasjonen i nærmiljøet ønsket seg is-bane, tok foreldrene affære. Men dem manglet en ting, nemlig masse vann.

Kroken som ligger nord på fastlandssiden har mange gode tilbud til barn i alle aldre. Men det var en ting dem ikke hadde og det var en is-bane. Foreldrene var raske med å legge en plan for utførsel av ønsket til de små. Det var bare ett problem, hvordan anskaffe så masse vann for å vanne en liten fotballbane?

En av våre ansatte fikk forespørsel om dette kan være noe vi hadde utstyr for, noe som passet rett inn for vår eldste bil som er utstyrt med 7000 liter ren vanntank for spyling. Det gikk ikke lang tid før vår operatør hadde fylt opp bilen med masse vann og var på tur. På stedet hadde også en av foreldrene tilfeldigvis på seg arbeidsklær som også fikk prøve å spyle vannet utover banen under oppsyn, kanskje det vekket barndomsminne fra vannkrigene man brukte å ha i hagen?

Arctic Waste Management AS er glade for å ha kunne hjulpet foreldrene i kroken med å realisere ønsket om en is-bane til glede for barn og voksne.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud

Send ei melding: